Digitale Transportløsninger for en Effektiv Fremtid

Visste du at Ringstad Transport er helt på nett når det kommer til å tilby topp moderne digitale løsninger til kundene?
Visste du at Ringstad Transport er helt på nett når det kommer til å tilby topp moderne digitale løsninger til kundene?
Det har skjedd mye i bransjen siden vi startet opp for 35 år siden. Den gangen var det telefonen som gjaldt, og det er fortsatt noen som benytter seg av gamlemåten fremdeles. Det er selvsagt greit – vi liker godt å snakke med kundene våre.

Samtidig har vi forståelse for stadig flere har behov for digitale og effektive løsninger for å få driften til å flyte i en hektisk hverdag.

Ta kontroll på kundeweb

På vår kundeweb kan du selv administrere alle dine oppdrag hos oss.

Det betyr at du både kan bestille transport og se status for alle pågående oppdrag, eller se priser på en ordre. Har du ordrenummeret kan du også raskt søke opp dette, og se på kart hvor sendingen er levert og hvem som har signert for varen. Smart ikke sant?

Men de digitale løsningene gir deg også en rekke andre muligheter:

  • Du kan for eksempel søke i historikken din, og få denne eksportert til Excel.
  • Du kan se digitale signaturer og skannede fraktbrev.
  • I tillegg kan du skrive ut ulike fraktdokumenter på bookede ordre, blant annet fraktbrev og etiketter. Og ja, du kan selvsagt også skrive ut fakturaer og fakturakopier.

Statusoppdatering på ordre

Vi har også muligheten til å sette opp ett adviseringsabonnement, eller du kan selv legge inn advisering i enkeltordre på kundeweben. Det innebærer at du får statusoppdatering om dine pågående ordre pr e-post. Du velger selv hvilke statuser du ønsker å få oppdatering på, for eksempel lastet og losset. Dette er ekstra fint hvis du har bestilt en budbil og ønsker å få melding når budbilen er losset hos mottaker.

Direkte import fra ditt system

EDI (Electronic Data Intercharge) er en elektronisk løsning som gir både tids- og økonomiske besparelser. EDI muliggjør overføring av data direkte fra ditt system til vårt trafikkstyringssystem, Opter. Dette reduserer behovet for manuell inntasting og minimerer derfor feilkilder og sørger for rask og effektiv utveksling av informasjon.

Enkelt å bruke

Vi skal innrømme at vi ikke har vært like høye i hatten gjennom de rundt 20 årene digitaliseringen har pågått. De tidligste løsningene var både vanskelige å forstå og bruke, og gjorde egentlig all logistikk mer komplisert.

Men dette har heldigvis endret seg etter hvert som teknologien har tatt nye skritt, og det systemet vi bruker i dag er enkelt og effektivt både for oss og kundene. Det gjør det lettere for alle å ha full oversikt til enhver tid, og det er enkelt å endre innstilinger og legge til brukere.

Ring oss, da vel

Tilbakemeldingene vi har fått fra dere som allerede bruker det, er veldig positive. Og hvis du er blant dem som ennå ikke har benyttet deg av kundeweb, oppfordrer vi deg til å prøve.

Vi hjelper deg selvsagt med å komme i gang. Det er bare å ta kontakt med oss!

Digital leveranse?

Vi skal være de første til å innrømme at vi ikke driver med rakettforskning. Vi driver med transport. Men så vidt vi vet er det foreløpig ikke mulig å få overlevert en pall med varer digitalt. Så inntil det skjer kjører vi på med bilene våre som vanlig.