Om oss

Ringstad Transport er din leverandør av transport- og logistikktjenester på Østlandet!

Om oss

Ringstad Transport er din leverandør av transport- og logistikktjenester på Østlandet!

Slik jobber vi

Vi i Ringstad Transport er stolte av det gode ryktet vi har opparbeidet oss, både som samarbeidspartner og arbeidsgiver. Kundene våre vil oppleve oss som pålitelige, nøyaktige og fleksible. Det er viktig for oss å forvalte den tilliten, noe du vil merke når du benytter deg av tjenestene våre. Vi gir deg tett oppfølging og en enklere hverdag, uansett omfang på oppdraget.

Historie

Ringstad Transport har røtter tilbake til 1988. Selskapet ble etablert av Per og Terje Ringstad i 1992. Opp gjennom årene har vi gjort flere strategiske oppkjøp, som innebærer at vi i dag har alle typer kjøretøy til disposisjon. I dag er Terje Ringstad eneste aksjonær og daglig leder for bedriften. Kundemassen vår er større enn noen gang. Vi bygger stadig ut det faste rutenettet, og videreutvikler lager- og logistikkonseptet vårt på Årvoll i Moss.

Transport

Vi har Norges kanskje hyggeligste sjåfører, som frakter mindre pakker, stykkgods, partivarer og farlig gods. I dag har vi kontrakt med 40 – 45 bileiere, som trafikkerer rutene våre med alt fra små varebiler til store vogntog.

Det faste rutenettet vårt dekker Østfold, Vestfold, Agder, Akershus, Oslo og Buskerud. I tillegg har vi ukentlige avganger til Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Vi kjører i resten av Norge og Norden på forespørsel.

Lager og logistikk

Vi løser dine lager- og logistikkbehov raskt og rimelig! Lokalene våre på Årvoll i Moss har egen lagerterminal med opptil 1200 pallplasser. Kundene våre kan enkelt benytte seg av logistikksystemet, som er spesielt egnet for mindre bedrifter.

Våre ansatte