Visste du at vi er helt grønne? 

Nå har vi utvidet bilparken med en ID Buzz, og kan tilby grønne leveringer for eksisterende og nye kunder.

Nå har vi utvidet bilparken med en ID Buzz, og kan tilby grønne leveringer for eksisterende og nye kunder. Du har kanskje sett vår 60-tallsinspirerte doning cruise rundt i gatene allerede? Har du eller din bedrift behov for grønn og miljøvennlig transport? Ta kontakt med oss.


Et miljøfyrtårn i bransjen

Selv om dette er vårt første helelektriske kjøretøy, betyr ikke det at klima og miljø er noe vi ble opptatte av i går. Vi ble Miljøfyrtårnbedrift allerede i 2019, og har nylig vært gjennom ny sertifisering som gjelder for tre nye år. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for å dokumentere miljøinnsats og samfunnsansvar. 

Vil du vite mer om Miljøfyrtårn kan du trykke på denne lenken. 

 

Fair Transport er fair play

Ringstad Transport er også en Fair Transport-bedrift. 

Fair Transport er et forpliktende kvalitetsprogram for norske transportselskaper. Programmet har som mål å styrke trafikksikkerheten, senke utslipp av miljø- og klimagasser og bedre sjåførenes sosiale forhold.

Som Fair Transport-bedrift har vi sjåfører som er utdannet i miljøvennlig kjøring, og som aktivt arbeider for å redusere drivstofforbruket. I tillegg følger vi kvalitets- og miljøprogrammer og har gode verktøy for å beregne klimapåvirkningen. 

Det handler ikke om å slutte å transportere. Det handler om å transportere smartere.

Vil du vite mer om Fair Transport kan du trykke på denne lenken

Hvorfor er dette viktig for deg?

Rent bortsett fra at mest mulig fossil transport er det beste for kloden, og sånn sett oss alle, er grønn transport også et konkurransefortrinn både for deg og oss.

At du kan dokumentere at varene dine er fraktet med minst mulig utslipp er et konkurransefortrinn i et marked der klima og miljø står stadig mer sentralt.

Kravene fra myndigheten er at utslippene fra vår sektor skal halveres innen 2030, og en forsmak på den nye hverdagen er at alle leveranser for Oslo kommune skal foretas av nullutslippskjøretøy eller biogassteknologi som oppfyller euroklasse 6 allerede fra januar 2025.

Ved å velge Ringstad Transport tar du et aktivt valg om å benytte en leverandør som jobber målrettet for å redusere sine utslipp, og som allerede nå tar de nødvendige grepene for å møte morgendagens krav.

Du velger selv om – og eventuelt når – du ønsker å motta en egen miljørapport.

Trygghet for deg som kunde

Vi i Ringstad Transport er stolte av være Miljøfyrtårn og Fair Transport-bedrift!

Det betyr at vi tar vår del av ansvaret for en sikker, ren og ansvarlig transportnæring. Samtidig er det et kvalitetsstempel, som gjør at du som transportkjøper kan være trygg på at du velger en trygg og ansvarlig samarbeidspartner når du velger oss.

God sommer!

Nå står årets fineste uker for døren, og alle vi i Ringstad Transport vil benytte anledningen til å ønske alle kunder og samarbeidspartnere en god sommer.

Og husk: Hos oss er det aldri ferie – bare ta kontakt dersom du har behov for transport!