Lager

Har du behov for varehotell, korttidslagring, langtidslagring, ommerking eller pakking? Vi løser dine lager- og logistikkbehov raskt, rimelig og effektivt.
Lager hos Ringstad Transport

Lager

Har du behov for varehotell, korttidslagring, langtidslagring, ommerking eller pakking? Vi løser dine lager- og logistikkbehov raskt, rimelig og effektivt.

Lager – trygt og effektivt

Vårt lager er moderne, og er bygget for å fungere mest mulig fleksibelt og effektivt. Lokalene er frostfrie for å kunne oppbevare gods best mulig. Det er også garantert fritt for skadedyr.
Du skal alltid kunne være stole på at godset er i trygge hender hos oss i Ringstad Transport. Vi legger vekt på sikkerhet, og ingen uvedkommende har tilgang på dine varer når de er hos oss.

Hos oss skjer all lagerstyring elektronisk. Om du har et eget lagersystem fra før, kan systemet vårt motta EDI, sånn at du fortsatt har god kontroll over varene dine.

Alt hos oss – lagerhotell

Vi har forståelse for at alle våre kunder er unike og har derfor ulike behov. Derfor tilpasser vi våre tjenester ut i fra hva kunden har ønske om. Sånn sett sørger vi for en skreddersydd løsning som dekker alle dine behov.
Vi har fokus på service, sånn at det skal være enklest mulig for deg å bruke våre tjenester. Våre dyktige ansatte kan også bistå med ompakking av større varepartier. Ikke vær redd for å spørre oss om hva vi kan hjelpe deg med.
Flere av våre kunder har valgt å lagre hele varebeholdningen sin hos oss. Det gjør at vi enkelt kan plukke og sende ut ordre når de kommer inn. Denne løsningen er særlig praktisk og lønnsom for bedrifter som ikke har eget lager.

Lager og transport på samme sted i Moss

En stor fordel ved å velge oss som partner, er at vi kan ta oss av både lager og transport av varer. Alt sammen håndreres effektiv og sømløst på ett sted. Det senker faren for rot og gjør det enklere å holde oversikt.

Til enhver tid har vi oversikt over kundens lagerbeholdning. Når en vare bestilles pakkes den og lagerbeholdningen oppdateres fortløpende.

For bedrifter med liten plass er dette lønnsomt ettersom varene lagres på et eksternt lager, og kan raskt fraktes ut når bestillingene kommer inn, enten det er til butikk eller til privatpersoner.

Velg lager hos Ringstad Transport

Det er også mulig for kundene dine å hente varene de har kjøpt selv hos oss. Vi er fleksible og tilpasser oss det som er ideelt for deg og dine behov.

Flere fordeler ved å velge lagerhotell hos oss:

  • Moderne lager like ved E6
  • Høyt nivå på service, utstyr og lagerlokaler
  • Raske og rimelige løsninger

Personlig service

Lageret vårt har en ideell plassering på Østlandet. Vi holder til på Årvoll i Moss, like ved E6. Hit kommer du enkelt uansett om du kommer nord eller sørfra.

Vi har åpent hver dag og er fleksible med åpningstider. Vi har også en vakttelefontjeneste der du kan nå oss døgnet rundt, også i helger og i høytider. Du kan alltid ringe om det skulle være noe.

Det er viktig for oss i Ringstad Transport at våre kunder opplever oss som pålitelige, nøyaktige og fleksible. Derfor strekker vi oss langt for å finne løsningen som kan oppfylle dine krav. Vi gir deg personlig service og tett oppfølging, sånn at du kan være trygg på at dine behov alltid blir ivaretatt.

Vi skreddersyr lagerløsninger etter dine behov. Ta kontakt med oss for å høre mer om våre lagertjenester og hva vi kan tilby.